Работен процес

1. Предварителна консултация, проучване и бизнес план.

Нашият многофункционален екип ще Ви посъветва и ще изучи в детайли всички определящи фактори, нужни за успеха на Вашия уелнес проект. Управленският ни екип ще разработи бизнес план, базиран на обширни познания за центъра и заобикалящите го зони, минимизирайки инвестиционния риск. Всичко ще бъде успешно.

2. Концепция, дизайн и технически проект.

Нашият екип от дизайнери работи непрекъснато, за да излезе с нови концепции и да гарантира, че Вашият уелнес проект е уникален и иновативен, адаптиран към личните нужди или тези на компанията, както за частни и обществени площи. Техническият отдел е обучен да се справя с всяко предизвикателство и ще ви посъветва да изберете правилното оборудване.

3. Производство, сглобяване и инсталация.

Качеството на производство и безупречна инсталация са от основно значение за постигане на отлични резултати. За да направим това, ние, Пи Ес България произвеждаме първокачествени продукти и имаме споразумения за сътрудничество с водещи световни марки. Ние наблюдаваме целия инсталационен процес от началото на монтажа до стартирането на съоръженията.

4. Управление, експлоатация и поддръжка.

След приключване на проекта, Пи Ес България ще ви предложи широк набор от услуги, предназначени за поддържане и управление на Вашата уелнес зона. Нашата техническа помощ ще се стреми да гарантира отличното състояние на СПА зоната, за да осигури на своите потребители ненадмината услуга.