ИЗГРАЖДАНЕ НА БАСЕЙНИ

Басейнът е съществена част от всяка съвършена спа зона. Ние от ПИ ЕС БЪЛГАРИЯ-ЛУКС предлагаме цялостна поддръжка и изграждане на басейни за обществено и частно ползване. За нас няма невъзможни проекти, а само професионални предизвикателства, с които се справяме с финес и елегантност.

ПОКРИВАЛА ЗА БАСЕЙНИ
АВТОМАТИЧНИ ПОКРИВАЛА ЗА БАСЕЙН

Монтирането на автоматични покривала е възможно, както при изграждането на басейни, така и при вече готови съоръжения. Инсталационните панели, които захващат покривалото и пръта за двете стени на басейна, се монтират под неговия борд. Двигателят за задвижване на покривалото се намира в пръта, а границите на покривалото са електронно програмирани. Покривалото се управлява автоматично от ключ или с дистанционно. Автоматичните покривала са подходящи за закрити или открити басейни със закладни части тип преливник или скимер.

изграждане на басейни

ИЗГРАЖДАНЕ НА ЧАСТНИ БАСЕЙНИ

Дългогодишният ни опит в бранша и амбицията ни непрекъснато да се развиваме ни позволяват да гарантираме професионално и надеждно изграждане на развлекателни басейни с изключителна сложност и индивидуални уелнес решения за всеки дом. Компанията е разработила продуктова линия с разнообразие от модели частни басейни. Ако желаете в дома Ви да има външен ли вътрешен басейн за плуване или с развлекателни елементи, нашият екип ще разработи специално за вас концепция, ще монтира съоръжението с прецизност и ще се погрижи за всяка допълнителна поддръжка.

РАЗВЛЕКАТЕЛНИ БАСЕЙНИ

Строителството на басейни от неръждаема стомана е иновативно решение, на което залагат компаниите и клиентите от няколко години. Преимуществата, които носи на потребителите, са огромни – този тип строителство покрива всички високи критерии за качество, подходящо е за обществени или частни басейни. В допълнение съоръженията са изключително издържливи, позволяват много кратки срокове за изграждане и в повечето случаи не е необходимо полагане на бетонни основи, защото разполагат със самоносещи стени. Този тип басейни осигуряват 100% херметичност и позволяват абсолютна гъвкавост – могат да бъдат във всякакви форми, да бъдат оборудвани с всякакви атракции или елементи като подводни говорители, прожектори, осветление, пейки, масажни дюзи и кресла.

Допълнителни преимущества са отличната хигиена, която позволява басейнът и минималните разходи за последваща поддръжка. Не е без значение, че през студените сезони този тип басейни не се източват напълно, необходимо за поддръжката е единствено да се намали равнището на водата.

Достойнства на басейните, изградени от неръждаема стомана:

  • Лесен и бърз монтаж заради наличието на сглобяеми елементи
  • Стоманената сплав се избира след анализ на качествата на водата
  • Изключителна издръжливост
  • Липса на последващо появяване на повърхностни пукнатини
  • Лесна поддръжка на хигиената заради липсата на бетон
  • Минимални усилия за почистване
  • Влагозащитени, дори при екстремни температури
  • Огромно многообразние от форми и дизайнерски решения