Клинична възстановяваща грижа

Clinical Repair Care

Интензивна анти-ейдж линия, която може да се използва самостоятелно или като допълнение към медицински процедури. Тя включва продукти за поддържане ефекта от процедурите и стимулиране на процесите на самовъзстановяване. Линията съчетава медицинска иновация, ефективност и безопасност с удоволствие и лекота на използване. Продуктите, богати на съставки с клинична ефективност, представляват комплексна програма за регенерация на кожата. Clinical Repair Care е перфектно допълнение към инвазивни процедури, но може да се използва и като алтернативна терапия.

Продуктите, богати на пептидния комплекс matrixyl synthe 6, колаген, дуо хиалуронен комплекс, аминокиселини и морски гликоген, защитават младежките резерви на кожата, забавят стареенето ѝ, интензивно стимулират процесите на регенерация и помагат да се запази младият вид за по-дълго време. Тези продукти незабавно подобряват състоянието на кожата и видимо изглаждат бръчките.
Ако Вие сте професионалист в разкрасителния бранш и желаете подробно да се запознаете с различните терапии, моля свържете се с нас на тел: 0893613760 или ни пишете на k.petkova@ps-bulgaria.com