Подмладяващи продукти за кожа склонна към пигментация

Суши церемония
Суши церемонията е луксозна линия, която включва набор от прецизно подбрани козметични продукти, съобразени с разнообразните нужди на зрялата кожа. Суши церемонията се основана на стари традиции от Далечния изток. Важна роля играе оризанолът вещество, получено от оризовите кълнове, което е високоефективен антиоксидант, намаляващ бръчките и подобряващ микроциркулацията. Освен това алпийски растителен комплекс, включващ бял равнец, горски слез, маточината, цариче, лютива мента, лечебна иглика и лечебно великденче, ефективно елиминира хиперпигментацията чрез регулиране на процеса на меланогенеза. Кожата се пречиства от токсините, тя се възстановява и става жизнена. Хиалуроновата киселина и витамин Е подобряват еластичността и стегнатостта на кожата.
Естествените съставки (без парабени) гарантират безопасност и ефективност в борбата с пигментациите. Продуктите от суши серията може да се използва и през четирите сезона от годината.
Ако Вие сте професионалист в разкрасителния бранш и желаете подробно да се запознаете с различните терапии, моля свържете се с нас на тел: 0893613760 или ни пишете на k.petkova@ps-bulgaria.com