Релакс зона

ЗОНИ ЗА РЕЛАКСЗОНИ ЗА РЕЛАКС

Много потребители на зоните за отдих предпочитат да се насладят на ползите им, заедно скомпания. За това е препоръчително създаването на благоприятна обстановка.Именно за това ние предлагаме такива зони за релакс, където да се отпуснете и да стимулирате сетивата си.

ХАМАМ И КАЛДАРИУМ

Ние предаваме цялата магия и култура на Ориента. Топлият камък и отопляеми пейки, с масажни маси и душ зони ще ви позволят да се насладите на турската баня. Калдариумът се характеризира с наличието на по-класически дизайн, който води потребителя до древните римски минерални извори, но с по-модерна функционалност. За да се насладите на здравословните ефекти на топъл въздух в банята, е подходяща температура от 40°C.Ние ви предлагаме свобода за избора на дизайн и аксесоари.

АРОМАТНИ КАБИНИ

Кабината с аромати ви позволява да отпуснете всички сетива и да пътувате до екзотични ирелаксиращи места, благодарение на различните аромати.

СОЛЕНИ КАБИНИ

Солената вода е била използвана в продължение на векове за лечебни цели. Ние пресъздадохме морските среди, за да можете да преминете през едно преживяване на удоволствие от гмуркане в истинска морска баня и да ползвате всички терапевтични предимства на солта, която предпазва от заболявания на ставите, стрес, хронична умора и сърдечно-съдови проблеми, също помага при кожни и респираторни заболявания.

ОХЛАЖДАЩО ОБОРУДВАНЕ

Контактът със сняг, просто произведен от въздух и вода, освежава белите дробове и дихателните пътища и е едно от най-интересните удоволствия. Сега, да експериментирате с това усещане по всяко време на годината е възможно.Контрастът на температури е едно от най-приятните, релаксиращи и полезни усещания за тялото.Много е полезно да се освежите в нашите арктическите ледени фонтани, студени водоеми или снежни кабини след сауна или парна баня.

ЛЕДЕНИ ФОНТАНИ

С помощта на нашите арктическите ледени фонтани, ще можете да експериментирате сприятно свежо усещане, особено здравословно ако е съчетано със сауна, като по този начин провокирате температурни контрасти.

БАСЕЙНИ СЪС СТУДЕНА ВОДА

Потапянето в студена вода е идеално след топлинна баня. Контрастът със студена вода,при температура от около 13оC, активира кръвният поток и произвежда стимулиращодействие върху периферните нерви.С цел да се засилят още повече тези ефекти може да играете с температура, между топла истудена вода.Изработени от неръждаема стомана, акрил или изградени на място.

СНЕЖНИ КАБИНИ

Едно от най-специалните усещания можете да си доставите в снежната кабина.Кабината, обхваната от изключително фин сняг, работи целогодишно и се превръщав една от основните атракции на уелнес зоната. Контактът със снега, създаден отвъздуха и водата, освежава белите дробове и дихателните пътища.Студените стени и прозорци, вътрешно и външно, обхванати от изкуствени скали,поддържат в тази стая -12оC и, така позволяват да се пести енергия. Предвериетоизпълнява роля на температурна бариера.

РЕФЛЕКСОТЕРАПИЯ

Ние създадохме рефлексотерапията за краката Ви. Нашите пътеки са предназначени заповишаване на най-приятните усещания. Комбинацията на различни естествениматериали (обикновени камъни, кубични камъни, вълнообразни почви и т.н.) предава на тялото онези стимули, които са толкова полезни.Освен това, са напълно интегрирани в уелнес зоната, като ви водят от едно място на друго.

ТОПЛИ РЕЛАКС ЛЕГЛА

Във всяка зона за релакс и почивка е препоръчително да бъдат разположени отопляеми лежанки, предоставящи на тялото отдих в разкошно положение.Отопляемите лежанки подгряват почиващото тяло и са идеални преди масажни процедури или между топлинните процедури. Човек трябва да се чувства спокоен, отпочинал и щастлив.

 

 

Галерия