Floor Gress

MАРКАТА за архитектура

Floor Gres е марката, която най-добре отразява архитектурните изисквания за дизайн, предлагащи материали и повърхности, които гарантират превъзходно техническо и естетическо изпълнение в съответствие с най-новите наредби за еко сградата.

Има един начин за производство на материали с безкраен набор от форми, цветове и структури. Светът разполага с технология, която изначално е отнела милиони години, за да се създаде неоценимо наследство.

Тя се нарича NATURE.

FLOOR GRES винаги е била посветена на ПРИРОДАТА и опазването на околната среда.

Технологичната иновация се поставя в услуга на материали, за да ги направи подходящи за архитектурно използване.

A целенасочено проучване на стилове, цветове, размери и дебелини означава абсолютна функционалност и високи естетически съдържание за всеки тип проект или декоративно изискване, от градската архитектура за създаването на интериора в дома.

Без да се влияе от сезонните тенденции продуктовият дизайн нa Floor Gres посвещава много усърдно своето внимание към еволюцията на стила, разработен в мащабен и дългосрочен начин.

Галерия

МАРКА ЗА АРХИТЕКТУРА

Floor Gres е марката Florim, която най-добре отразява архитектурните изисквания за дизайн, предлагащи материали и повърхности, които гарантират превъзходно техническо и естетическо изпълнение в съответствие с най-новите изисквания за еко строеж.

MINERAL

DEEP MAUVE

PUMICE

SAND

SAGE

FOSSIL

FOREST

Mosaico Mix

ALABASTRI REX

Bianco

MADREPERLA

MIEL

AMBRA

BAMBOO

SMERALDO

ZAFFIRO

FUMEE