Lemi

SOWELL

Новата рожба на Lemi Group, Sowell е нова масажна маса със семпли и модерни линии, предназначена да вдъхнови една истинки уелнес атмосфера.

GEMYA

Тази Spa маса е особено подходяща за масажи и терапии за тяло, характеризира се с функционален и модерен дизайн. Gemya е оборудвана с три електродвигателя, които коригират височина, наклон инаклон назад, като се гарантира максимален комфорт за клиента и дава на терапевта удоволствието да работи с удивителна лекота.

КОЗМЕТИЧНО ЛЕГЛО “LEMI 2”

Практични универсален, моделът “Lemi 2 Spa bed” е перфектния избор за всеки, който търси по-гъвкав продукт с оптимално съотношение цена – качество. Този диван-легло предлага хидравлично регулиране на височината, с помощта на една изключително здрава и надеждна хидравлична помпа, задвижвана чрез педал, която може да се завърта на 360°.

КОЗМЕТИЧНО ЛЕГЛО „LEMI 4“

Стилен и удобен, изцяло с електрическо регулиране на позициите, LEMI 4 SPA е перфектен диван-легло осигуряващ на всеки, който очаква своите клиенти стил и отлично работно състояние. Изключително гъвкаво и лесно за използване, леглото е оборудвано с 4 задвижващи устройства, всяко от които позволява на оператора автоматично да избере най-подходящата височина и позиция, като междувременно осигури максимално удобство на клиента.

LEMI PEDI SPA

Професионалният спа стол с хидромасажна вана, на Леми Pedi Spa е пълен център за СПА маникюр и педикюр: престижният уред предлага на клиентите изключителни усещания. Lemi Pedi Spa столът е изключително удобен: въртящ се блок, който идва в комплект с хоризонтален плъзгащ се механизъм, регулируема облегалка и широки подлакътници. Професионалната тангенторна вана е оборудвана с 10 индивидуално регулируеми дюзи, 4 ходилото и 6 странично. Ваната е изработена от бял, не-порест и лесен за почистване акрилен материал и е снабден с магнитен антикалциращ препарат за да се предотврати образуването на калциеви отлагания.