Roberti

Ключът към успеха е прост и сложен в същото време: Традиция, спомени и експертно познаване на материалите и производствения процес, с голям ентусиазъм и любопитство за нови концепции, дълбока страст за дизайн и елегантност и накрая силна решителност да даде конкретна форма към всичко това в много хубави колекции мебели.

Обзавеждането на открито не може да бъде вече просто аксесоар, както в миналото то трябва да има всички признаци на естетическа стойност, комфорт и качество, както на вътрешното обзавеждане, и много повече – трябва да устои на суровостта на времето.

През последните десет години се развиват с висока скорост уелнес-центровете и спа центровете в световен мащаб. Фирмата предлага шезлонги и кресла, които осигуряват висок комфорт и функционалност специално за уелнес зоната.

Мисията е през цялото време да се разкрие елегантен стил, съчетан с високо умение. За да обзаведете жилищните площи, посветени на релаксация, домашен уют и самостоятелни грижи, все още са причини за научни изследвания и създаване на идеи и нови колекции.

Галерия