Jacuzzi

Превъзходното качеството на водата винаги има стабилна основа

 Jacuzzi ® е името, което определя опита на горещата вана. Обществено и частно, забавно и релаксиращо,
Джакузи напълно отговаря на вашите стандарти в Уелнесс зоната и ви кара да искате повече.
Известни с иновациите, Джакузи е компанията, която започна индустрията с модерната гореща вана.

Джакузи ® горещи вани са най-гъвкави в синтеза на благополучие. Нашите ексклузивни линии предлагат огромен избор въз основа на наличното пространство, от вида на употреба и на вашите естетически изисквания.

DELFI

Delphi е малък басейн в четири сесии, включително салон, оборудван с регулируемо PowerPro, струи във вана, пълна с прогресивна интензивност, която позволява да се направи реална програма за уелнес ®. Оборудван е с технологията Clear Ray ™ (опция) за почистване и хигиена, разполага с модерен дизайн, който обогатява околната среда с изчистените линии и внимание към всеки детайл. Съвременният стил, с всички компоненти, скрити на борда спа и естетически лек, което му придава уникален стил.

Джакузи ® Бани

Wellness се оформя с Джакузи ®. Когато една гама от продукти е вдъхновена от най-висшия смисъл на уелнес, колекция от реални и уникални преживявания, много лични преживявания, които се усещат с кожата, преживявания, в които човек може да се потопи за възстановяване на удоволствието от себе си, за Jacuzzi ®, това е най-истинският смисъл на уелнес.

Nova

Дизайнер: Carlo Urbinati

Nova: нов дизайн икона, подписана от Jacuzzi ® , една идея, която на пръв поглед вдъхновява абсолютен релакс. Щедрата му ширина и дълбочина ще ви настанят напълно. Със своята кръгла форма се превръща в отличителен елемент на цялата баня. Оборудван с хидромасаж, стимулира и регенерира всяка област на тялото, навлиза в ново измерение на гъвкавост, благодарение на възможността за избор от много комбинации, по-специално новия Aquasystem с нейните четири вълнуващи и персонализирани форми на уелнес ( Silent , Breath , Renew и Dream ), за да се ползват в много позиции, без никакви пречки около вас. Стандартната версия на Nova е снабдена със система за саниране и предлага комфорта на един нагревател и красотата на подводни прожектори в топ версия.

Jacuzzi ® Wellness World

Светът на Джакузи ® уелнес е вдъхновен от най-високата концепция за благосъстояние и се изразява в една колекция от уникални преживявания, за да се насладите индивидуално. Преоткрийте жестовете на забравени ритуали и трансформиране на вашия дом или вашия хотел в космоса, посветен на SelfCare.