Ospa

Превъзходното качеството на водата винаги има стабилна основа

За повече от 50 години името OSPA е известно най-вече с качеството на водата в басейна. Причината е очевидна – постоянното иновативно техническо развитие и усъвършенстване винаги държи OSPA една крачка напред от технологията на конвенционалните басейни. Нашата цел е непрекъснато подобряване и опростяване на плана, изграждането и експлоатацията на плувния басейни и джакузита.

OSPA басейни и дизайн винаги съответстват на най-новите съществуващи (например DIN 19643) стандарти за добри практики. Но OSPA има много повече да предложи. Интензивна и обширна програма за научни изследвания заедно с безкомпромисен подход, продуктови марки и качество на услугата, технология за забележимо по-високо качество на водата в обществени и частни басейни .

Ще намерите OSPA, където водата е страхотна!

Дали модерен или класически, вашият собствен плувен басейн е място за отдих. Но качеството на водата трябва да бъде отлично. Огледайте се – ще намерите OSPA, където водата е чудесна!

По-добро качество на водата, по-голяма насладата, която получавате от вашия басейн или джакузи. Какво би могло да бъде по-хубаво от това да скачаш в собствения си басейн, всеки път когато пожелаеш? Като един ободряващ старт на деня, за да почиваш след тежък работен ден или когато чувстваш прилив на енергия и жизненост. Подарете на себе си и семейството чистото удоволствие на постоянно кристална чиста, свежа вода. Ние ще гарантираме, че ползването започва веднага, когато за пръв път започнете да мислите за басейн. OSPA е името, което представлява най-високо качество на водата в басейна.

От първоначалната концепция към крайния продукт – OSPA винаги ще ви даде най-добрия съвет.

Вие имате свои собствени идеи. Заедно ние ще ги развием в идеалното решение.

При нас качеството на перфектната вода не е случайно, а е резултат от обширни, прецизно планирани научни изследвания.

По време на монтажа се уверете, че всички препоръки са спазени перфектно !

Ние ще бъдем там, за да даваме съвети и подкрепа, когато дойде новият “сезон за къпане”.

Направете повече от вашия плувен басейн.

Хотелите с развлекателни басейни са силно предпочитани от днешните гости. Ако изберете да предложите тази желана фитнес функция, ще се насладите на ценно предимство в конкурса за резервации. Ако търсите нещо необичайно, OSPA определено ще бъде правилният избор.

OSPA гарантира, че водата има свежест. Вашите гости ще се влюбят: няма миризма на хлор, дразнене на кожата или дразнене на очите. С изключителните системи за обработка ще имате допълнително предимство, което може да направи всичко различно.

ТЕХНОЛОГИЯ НА ПЛУВНИТЕ

БАСЕЙНИ OSPA

Идеалният път към водата в уелнеса
С Естетсвената сила на активния въглен и естествената сила на готварската сол.
Открийте естествената вода в басейна с OspASuperfilter технология. Разликата е поразителна! Вие ще я видите в нейния блясък, можете да я забележитe в нейната свежест и да я усетите върху кожата си: тази вода е уникална. Няма мирис на хлор или мирис на басейн, нито върху кожата, нито в басейна, нито вътре в къщата.
С технологията OspA Superfilter, състояща се от Superfilter, chlorozone® единица и BlueControl®, водата във вашия басейн е по-ясна, по-чиста, по-приятелска към кожата и богата със свеж кислород. Просто супер!

БЕЗ МИРИС

Филтърните единици OSPA, премахват дори образуващите мирис и вкус частици, чрез техния слой с активен въглен.

FRESH

Chlorozone® стерилизира водата по нежен начин за най-високо качество.

УДОБЕН

OspA-BlueControl® контролира напълно пречистването на водата, водните атракции и климатизирането на помещението.

БАСЕЙНИ С ПРЕЛИВЕН КАНАЛ

Басейните с преливен улей, осигуряват най-добър ефект, както визуално, така и в архитектурно отношение.
Водната повърхност и пода образуват равнина. Басейнът изглежда по-голям. Можете да се насладите на гледка от всички страни.

1. Филтърна единица
2. Ospachlorozone®
3. Контейнер
4. Дозираща система за рН –
5. Дозираща система за рН +
6. Контролно табло
7. Измерваща станция
8. OspA-BlueControl® пилотно табло
9. Вливни дюзи
10. Преливни сифони
11. Воден резервоар

БАСЕЙНИ СЪС СКИМЕР

Чрез технологията на скимера спестявате пространство, също така е разходно-ефективно решение за частни басейни, които не се нуждаят от преливане на канала и резервоар за вода. Нивото на водата е под ръба на басейна и повърхността на водата се изсмуква и се почиства от скимера.

1. Филтърна единица
2. Ospachlorozone®
3. Контейнер
4. Дозираща система за рН –
5. Дозираща система за рН +
6. Контролно табло
7. Измерваща станция
8. OspA-BlueControl® пилотно табло
9. Вливни дюзи
10. Скимер
11. Подов сифон

Галерия